Menu Zavřeno

2013-07-07 Manželská setkání 2013 Kroměříž – „Plavba na moři“

Oblíbený týdenní kurz pro manželské páry je veden v křesťanském duchu, ale je otevřen všem, kterým takové prostředí není cizí.

Kroměříž 30. června – 7. července 2013

Setkáte se se vstřícností a laskavým přijetím organizátorů. Celý týden se snažíme vytvářet atmosféru radosti, pochopení a přijetí a jsme připraveni vám pomáhat.

Uslyšíte přednášky manželských párů o jejich společném životě – o jejich zkušenostech, zápasech, vítězstvích i prohrách. Bude se mluvit velmi otevřeně o manželské krizi, odpuštění, zdravém sebevědomí, komunikaci, potřebách, sexualitě i dalších tématech.

Navážete nová přátelství s dalšími páry, se kterými vytvoříte malé pracovní skupinky o třech až čtyřech párech. V duchu otevřenosti a důvěry, která v nich převládá, se budete moci vzájemně sdílet o všem, co ve svém vztahu prožíváte.

Posílíte a rozvinete vztah se svým partnerem/partnerkou. Budete mít prostor mluvit spolu o tom, na co vám doma chybí čas, co vás trápí, po čem toužíte, z čeho se radujete.

Získáte nové poznatky o tom, jak řešit konflikty a nedorozumění a jak jim předcházet, jak si vzájemně naslouchat a lépe se chápat a tím zlepšit vaše manželství.

Video - Honza Šlachta a Jirka Šmahel


Foto: Milan Jebavý (pro zobrazení klikněte na obrázek)

MS 2013 Očima pečounů - fotografie různých autorů (pro zobrazení klikněte na obrázek)

Foto: Luboš Imramovský (pro zobrazení klikněte na obrázek)

Více informací naleznete zde.